Un copil de 6 ani, plecat cu mama sa la cules de ciuperci, a dispărut în pădure. Unde l-au găsit salvatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băieţelul a fost găsit pe un drum forestier . Foto IPJ Argeş
Băieţelul a fost găsit pe un drum forestier . Foto IPJ Argeş

Poliţiştii din oraşul Topoloveni au fost mobilizaţi duminică poentru căutarea unui copil în vârstă de şase ani, rătăcit într-o pădure din judeţul Argeş.

Micuţul o însoţea pe mama lui  la cules de ciuperci. Într-o clipă de neatenţie a femeii, băiatul a dispărut pur şi simplu printre copaci. În zadar l-a strigat mama. Când a văzut că nu-l găseşte, a cerut ajutor. 

   

"Astăzi, 20 iunie a.c., în jurul orei 12.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi, de către o femeie din localitatea Bogaţi, despre faptul că fiul său, în vârstă de 6 ani, cu care se afla în pădurea din zona Morave s-ar fi rătăcit", precizează IPJ Argeş. 

Imediat, au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari, care au efectuat verificări în zona indicată.

"Din fericire, în aproximativ o oră, copilul a fost găsit, teafăr, pe un drum forestier", precizează IPJ Argeş. 

Ulterior, băiatul a fost predat unui echipaj SMURD, în vederea evaluării stării de sănătate.

Sâmbătă, mobilizări de amploare au fost făcute şi pentru căutarea unui bărbat, plecat şi el la cules de ciuperci şi rătăcit în pădure.

Şi în cazul lui, căutările s-au încheiat cu bine.

 Vă recomandăm să citiţi şi:

 Poliţişti, jandarmi şi voluntari, mobilizaţi într-o amplă acţiune de căutare şi salvare a unui bărbat rătăcit într-o pădure din Argeş

 Petre Măsală, cel mai vârstnic căluşar al Argeşului

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite