Un bărbat şi două tinere, de 17 şi 18 ani, găsiţi morţi într-o casă de lângă Piteşti.  Poliţiştii de investigaţii criminale încearcă să afle ce s-a întâmplat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook Poliţia Română
Foto: Facebook Poliţia Română

Un bărbat şi două tinere au fost găsiţi fără suflare într-o casă din comuna argeşeană Bradu. Niciunul dintre ei n-a răspuns manevrelor de resuscitare.

 Descoperirea sinistră a fost făcută marţi.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat şi două femei au fost găsiţi în stare de inconştienţă, într-un imobil de pe raza localităţii Bradu. În urma sesizării, la faţa locului a fost direcţionat un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota", precizează IPJ Argeş.

Din păcate, echipajele medicale sosite la faţa locului au constatat decesul celor trei persoane în cauză, respectiv un bărbat de 44 de ani, din Piteşti, şi două tinere, de 17 şi 18 ani.

Este vorba despre două surori din Piteşti, care se aflau în vizită la o rudă din Bradu.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii de investigaţii criminale 

Potrivit primelor verificări, locuinţa era încălzită cu o sobă alimentată de la o butelie cu gaz, iar sistemul nu funcţiona corespunzător, însă nu s-a concluzionat dacă moartea celor trei a fost sau nu accidentală.

Pentru stabilirea cauzelor decesului a fost dispusă efectuarea unor autopsii medico-legale. 

"Cercetările au fost preluate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, urmând să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti", mai precizează IPJ Argeş. 

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit moartea celor trei.

 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Ajutor pentru refugiaţii din Ucraina, de la Mioveni. „Este meritul comunităţii, nu al unui om sau al unui partid”

Intervenţie pentru salvarea unei vaci împotmolite lângă un lac, pe un ger aspru. Apa îngheţase la suprafaţă VIDEO

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite