U{DATE Alertă răpire copil: Fată de 15 ani urcată cu forţa într-o maşină la Piteşti. Minora a fost găsită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mustata petruta

O fată de 15 ani a fost urcată cu forţa într-o maşină, la Piteşti. Poliţia a declanşat  mecanismul „Alertă răpire copil“ şi a dat publicităţii detalii despre victimă şi despre un suspect.

UPDATE 21.30  ”În urma cu puţin timp, minora MUSTAŢĂ PETRUŢA fost identificată, în municipiul Piteşti. Minora nu a fost victima altei infracţiuni. În aceste condiţii, alerta de răpire este ridicată. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs răpirea acesteia, a tuturor persoanelor implicate şi luării măsurilor legale care se impun”, a transmis, joi seară, Poliţia Română. 

***

La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Poliţia Municipiului Piteşti a fost sesizată cu privire la răpirea unei minore, de 15 ani, MUSTAŢĂ PETRUŢA, din Piteşti,judeţul Argeş. 

Din cercetări a reieşit că minora, în timp ce se afla în parcarea blocului S 5, din municipiul Piteşti, b-dul Nicolae Bălcescu, a fost luată cu forţa de trei persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcţia Bascov.

Imediat, autoturismul a fost dat în atenţie, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pentru efectuarea verificărilor. 

S-a declanşat mecanismul "Alertă răpire copil", constituindu-se celula de criză.

Semnalmente ale minorei: înălţime 1,75 m, 50-60 kg, ochi căprui, faţa rotundă, păr brunet, vopsit cu şuviţe blonde, lung până la nivelul şoldurilor.

Vestimentaţie la momentul dispariţiei: cămaşă albă, fustă neagră, lungă, geacă neagră.

Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

suspect rapire arges
Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite