Tragedie de Paşte: O şoferiţă din Argeş a lovit mortal o tânără, apoi a fugit de la locul accidentului. Luni a fost prinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook Poliţia Română
Foto: Facebook Poliţia Română

O şoferiţă din Argeş a fost reţinută luni de poliţişti pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Victima este o tânără de 27 de ani.

În seara zilei de 2 mai, în jurul orei 22:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Tarniţa din Curtea de Argeş, a fost găsită o femeie de 27 de ani, în stare de inconştienţă, posibil victimă a unui accident rutier. 

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi de ambulanţă, însă, din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, femeia a decedat.

"Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Imediat, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş şi Serviciului Rutier Argeş au demarat cercetările în vederea identificării persoanei care ar fi putut provoca accidentul, stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luării măsurilor legale care se impun", precizează IPJ Argeş.

În urma investigaţiilor desfăşurate de poliţişti a fost identificată persoana care ar fi condus autoturismul.

Este vorba de o femeie de 41 de ani, din Curtea de Argeş.

După administrarea probatoriului, femeia a fost reţinută, pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei  de marţi sa fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite