Şoferul unui BMW a scos pistolul în trafic şi l-a ameninţat pe un alt conducător auto. Ce au descoperit poliţiştii când l-au dus la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o şicană pe străzile Piteştiului, un şofer din Argeş a scos o armă pe care a îndreptat-o spre colegul său de trafic şi de răfuială. Ce-i drept, arma s-a dovedit a fi una de jucărie, după cum au constatat poliţiştii care au reuşit să-l identifice pe pistolar, dar asta nu l-a scutit pe bărbat de amendă.

Cei doi şoferi argeşeni, în vârstă de 28 şi, respectiv, 38 de ani, s-au claxonat şi obstrucţionat reciproc, pe câţiva kilometri. La un moment dat, primul dintre ei, aflat la volanul unui BMW, a scos un pistol şi l-a aţintit către celălalt, în trafic.

„După ce că era să intri în mine, tot tu mă înjuri şi pe de altă parte scoţi un pistol şi îl îndrepţi spre mine, dar ţi-a fost frică să apeşi pe trăgaci. L-am urmărit până în peco ca să pozez escorta”, a scris joi, pe pagina de Facebook Info Trafic Piteşti, conducătorul auto intimidat, care a postat pe acelaşi site şi fotografii cu şoferul care l-a ameninţat. Asta după ce a sesitat incidentul la 112.

1305 lei amendă pentru gesturi ameninţătoare

Identificat de poliţişti, şoferul BMW-ului a recunoscut că i-a arătat celuilalt o armă, însă a spus că era vorba de pistolul de plastic al nepoatei sale. Arma s-a dovedit, într-adevăr, una de jucărie, cum aveau să constate joi noaptea poliţiştii IJP Argeş, însă pistolarul n-a scăpat de sancţiuni.

„Un conducător auto a sesizat, în urmă cu două zile, că a fost ameninţat cu ceva ce semăna a fi un pistol. Azi-noapte, celălalt şofer a fost identificat, a fost audiat. A recunoscut că i-a arătat un pistol de jucărie. Reclamantul nu a dorit să depună plângere pentru ameninţare, iar şoferul care a arătat pistolul şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1305 lei”, a declarat, pentru Adevărul, agentul principal de Poliţie Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Dacă bărbatul intimidat de fi depus plângere privind ameninţarea, cel de-al doilea şofer s-ar fi ales cu dosar penal.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite