Salvamontist spulberat de un camion. "N-a murit pe vârf de de munte, ci din neatenţia altui om"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geantă. Foto: Salvamont Argeş
Mircea Geantă. Foto: Salvamont Argeş

Salvamont Argeş e în doliu. Unul dintre salvatorii săi montani a murit miercuri, într-un cumplit  accident rutier, spulberat de un camion.

Mircea Geantă avea 45 de ani. 

Spulberat de un camion: "Era oprit pe banda de urgenţă"

Vestea tragediei i-a şocat pe colegii săi de la Salvamont Argeş. 

"A murit pe autostradă, într-un groaznic accident. Era oprit pe banda de urgenţă, însă un autocamion i-a spulberat. Aşa e firul vieţii când e dat să se termine, nu pe vârf de de munte, nu acasă la bătrâneţe, nu de boală, ci dintr-o neatenţie a altui om. Suntem cu sufletul aproape de familie şi iată, iarăşi, cum e viaţa şi cât de scump e un moment de neatenţie. Drum lin, Mircea! Dumnezeu să te aibă în grija lui!", scrie pe pagina de Facebook a Salavamont Argeş.
 

 "Dumnezeu să te ierte Porto!"

Zeci de mesaje de condoleanţe curg în reţeaua de socializare:

 "Mie nu-mi vine sa cred! Dumnezeu sa aiba grija de tine, Portofele!", a scris un prieten.

"Dumnezeu să te ierte, Porto! Nu-mi vine să cred ca s-a întâmplat aşa ceva! Să ai zbor lin spre îngeri, unde ţi-e locul de acum încolo!", a mai transmis un alt prieten.

    

"Multi imbecili"

 Postarea a adunat şi multe comentarii cu mesaje de indignare, legate de cauzele tragediei.

"Aşa se întâmplă când se dau permise la toţi idioţii şi apoi li se dau pe mână tiruri sau camioane ca să producă tragedii, cică sunt şoferi profesionişti, vă spun eu, nu e nimic profesionist la mulţi dintre ei şi asta se vede după cum circulă în trafic, în primul rând";

    

"Evitaţi pe cât posibil oprirea pe banda de urgenta a autostrăzilor, în special noaptea! Mulţi imbecili aşa zis tirişti merg jumate de camion pe banda de urgenţa cu viteză mai redusa pentru a permite celorlalţi şoferi de tir să depăşească cu viteza lor adaptată la consum. Dumnezu să-l odihnească în pace!";

 "Putere familiei să treacă peste acest moment şi Dumnezeu să l ocrotească în ceruri pe colegul dvs

  Drum lin la îngeri! Condoleanţe familiei! Neatenţia unora.... spulbera vieţi. Sâmbăta am trecut printr-un asfel de incident, cred că cineva, acolo sus.... ne-a salvat".

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite