Recomandare: Distracţiile iernii la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie că vreţi să vă daţi cu patinele sau cu săniuţa, aveţi de unde alege, dacă optaţi să vă petreceţi acest weekend în Piteşti.

Zăpada căzută în ultimul timp, care s-a păstrat foarte bine, datorită gerului, este tocmai bună pentru a vă face planuri să vă petreceţi acest weekend pe gheaţă sau pe pârtie. Noi am aflat special pentru dumneavoastră care sunt cele mai bune locuri de distracţie pe timp de iarnă şi cât costă.

Gheaţă, mâncare şi cafea

Sunt trei patinoare în oraş, două naturale şi unul artificial. Primul care s-a deschis a fost cel din Prelungirea Craiovei. Aici, împătimiţii sportului cu patine sunt întâmpinaţi cu un ring de 240 de metri pătraţi, format din plăci de gheaţă sintetică. Patinoarul acoperit este deschis non-stop. În plus, dacă vi se face foame sau frig, puteţi merge la fast-foodul amplasat în aceeaşi clădire, unde veţi fi serviţi, la alegere, cu unul dintre  meniurile de aripioare, copănele, şniţel, şaorma, ceafă de porc, pizza sau sandvişuri, sau puteţi savura o cafea sau o ciocolată caldă.

Patinaj în aer liber

O altă variantă pentru iubitorii gheții ar fi patinoarele amplasate în aer liber de către municipalitate. Dacă tânjiţi după peisajul pitoresc cu copacii încărcaţi de zăpadă, atunci mergeţi la cel din Pădurea Trivale. Aici, pentru o oră veţi plăti 5 lei, iar pentru a vă închiria patinele mai scoateţi din buzunar încă 5 lei. Patinoarul din Trivale este deschis de dimineața până seara, adică de la ora 10.00, până în jurul orei 22.00. Şi patinoarul din Ştrand vă aşteaptă cu acelaşi program şi aceleaşi preţuri.

Săniuţa fuge...

Dacă săniuşul vă face şi el cu ochiul, puteţi merge la pârtia din Pădurea Trivale. Aici distracţia este gratuită, tot ce trebuie să faceţi este să veniţi cu săniuţele de acasă, pentru că voia bună sigur va veni pe parcurs.

Mai există o alternativă de petrecere a timpului liber în acest sfârşit de săptămână, şi anume Orăşelul Copiilor, de care ne mai putem bucura doar în aceste zile. Dacă vreţi să vă distraţi copilul, daţi-l în carusel sau cumpăraţi-i o vată pe băţ şi o turtă dulce. Cu siguranţă îi veţi face dupa-amiaza de sâmbătă sau duminică mult mai plăcută.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite