Poliţist împuşcat într-o pădure din Argeş, adus cu elicopterul la Bucureşti. Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist din Bucureşti a fost împuşcat noaptea trecută într-o pădure din comuna argeşeană Muşăteşti. Din primele informaţii, poliţistul ar fi fost împuşcat accidental cu o armă de vânătoare cu alice de către un prieten cu care se afla în pădure. Poliţistul este grav rănit şi a fost  adus cu elicopterul la Spitalul Floreasca din Capitală.

Prima ipoteza luată în calcul de către anchetatori este că cei doi erau la vânătoare, iar partenerul de vânătoare l-a împuşcat, accidental. Poliţistul este rănit grav, iar în această dimineaţă i-au fost extirpate splina si un rinichi. Se află la Spitalul Floreasca, din Capitală, unde a fost dus cu elicopterul, noaptea trecută.

Ancheta a fost extinsă, făcându-se cercetări pentru a a se afla ce căutau bărbaţii în pădurea respectivă în miez de noapte.

„În cursul acestei nopţi, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi de către personalul medical al Spitalului Curtea de Argeş, cu privire la faptul că, la secţia Urgenţe a acestei unităţi medicale, a fost prezentat un bărbat de 28 de ani din Muşăteşti, cu plăgi împuşcate, posibil a proveni de la o armă de vânătoare.

Din primele verificări a rezultat că fapta s-a săvârşit pe raza localităţii Muşăteşti, într-o zonă împădurită.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. De asemenea, menţionăm faptul că poliţistul se afla în concediu de odihnă”, ne-au declarat reprezentanţii Biroului de presă al Poliţiei Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite