Piteşti: UPDATE: Pompierul arestat a păcălit 13 persoane şi a primit şpagă12.800 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierul şpăgar a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Sergentul major şi-a băgat în buzunar peste 12.000 de euro!

Magistraţii de la Tribunalul Argeş au emis pe numele subofiţerului Ionuţ Daniel Neculae din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Detaşamentul Costeşti, mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, este acuzat de trafic de influenţă în formă continuată.

“În perioada ianuarie - martie 2010, inculpatul Neculae Ionuţ Daniel a pretins de la 13 persoane suma de 34.000 de euro, din care a primit 12.800 de euro, lăsând să se creadă că are influenţă asupra unor funcţionari din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă pentru a interveni la aceştia în vederea promovării frauduloase a unor examene de încadrare la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş”, se arată în comunicatul emis de procurorii anticorupţie.

Ionuţ Daniel Neculae a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 1.200 de euro de la unul dintre cei care i-au picat în plasă, care de altfel l-a şi denunţat. Ca să aibă credibilitate în faţa victimelor, sergentul major le dădea întâlnire în faţa sediului ISU Argeş, unde de altfel a fost organziat şi flagrantul.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite