Pacienţii de la Neurologie au fost transferaţi la Spitalul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacienţii au fost transportaţi cu ambulanţele la noul sediu
Pacienţii au fost transportaţi cu ambulanţele la noul sediu

Agitaţie mare azi dimineaţă la Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean din Piteşti.Asistentele şi medicii alergau în toate direcţiile, iar mai multe ambulanţe aşteptau în curtea secţiei. Pacienţii erau pregătiţi pentru transport, urmând a fi transferaţi la Spitalul Judeţean.

Din secţie externă, Neurologia şi-a mutat sediul în interiorul Spitalului Judeţean, de Urgenţă din Piteşti, la etajul V, în locul Secţiei Chirurgie II, aceasta fiind comasată cu Secţia Chirurghie I de la etajul IV. 

28 de pacienţi care erau internaţi în clădirea de la Centrul de Diagnostic şi Tratament şi nu se puteau deplasa singuri au fost transportaţi cu mai multe ambulanţe la Spitalul Judeţean.

Secţia de Neurologie a fost mutată pentru a fi mai aproape de celelalte secţii din cadrul spitalului şi pentru ca bolnavii să nu mai fie plimbaţi prin tot oraşul pentru diferite investigaţii medicale.

În locul Secţiei de Neurologie, după ce vor fi efectuate lucrări de reparaţie şi amenajare, aici va fi mutată Secţia de Oncologie care funcţionează într-un clădire care a fost retrocedată şi pentru care se plăteşte în prezent chirie.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite