O fată de 16 ani din Argeş e căutată cu disperare de familie şi Poliţie: "Aţi văzut-o?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Adela are 16 ani
Maria Adela are 16 ani

O fată de 16 ani dintr-o comună argeşeană a fost dată dispărută de familia care o căuta cu disperare de săptămâna trecută.

Fata a plecat de acasă fără să spună unde şi nimeni nu mai ştie nimic despre ea. Joi seara, familia s-a hotărât să ceară ajutorul Poliţiei, de teamă ca adolescenta să nu fi păţit ceva. 

"Aţi văzut-o? În cursul nopţii de 06 spre 07 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi cu privire la faptul că Banu Maria Adela, de 16 ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Mihăeşti, într-o direcţie necunoscută şi nu a mai revenit.", este mesajul IPJ Argeş. 

   

Fata are 1,65 m înălţime, constituţie atletică, 75 kg, ochi căprui şi părul lung vopsit blond. Nu are semne particulare.

La momentul plecării era îmbrăcată într-o cămaşă negru cu alb, pantaloni tip blug albastru, adidaşi roz cu o dungă albă.

Persoanele care pot oferi informaţii despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Un BMW a făcut praf trei taxiuri într-o staţie din Piteşti

 

Femeie de 76 de ani, accidentată mortal de un motociclist în vârstă de 21 de ani, într-o comună din Argeş

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite