Nouă percheziţii în Argeş într-un dosar privind un prejudiciu de două milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhiva Adevarul
Foto Arhiva Adevarul

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Argeş fac, la această oră,  percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de conflict de interese şi abuz în serviciu. Printre cei vizaţi  se află şi  un director din CEZ.


 Printre adresele  percheziţionate de anchetatori se află şi cea a responsabilului  cu extinderea reţelelor CEZ în judeţul Argeş, Ştefan Frântu, cercetat pentru conflict de interese şi abuz în serviciu.

Directorul este suspectat că a sprijinit o societate comercială care îi aparţine în vederea obţinerii contracte în judeţului Argeş şi că, în plus firma controlată de acesta s-ar fi şi sustras de la plata  impozitul pe profit.

Oamenii legii au descins şi la firma controlată de Frântu dar şi la alte 7 adrese. În acelaşi dosar mai suspectată o persoană.

Acţiunea este desfăşurată de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, însă la percheziţii participă şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Argeş , operaţiunea beneficiind  şi de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române şi al D.I.P.I

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite