Neurolog român stabilit în Germania: „România a rămas plină de gunoaie, cele mai multe cu două picioare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stabilit în Germania din 2011, medicul neurolog George Crivac a scris o postare foarte dură pe Facebook legat de pandemia de COVID-19, de sistemul de sănătate şi de situaţia din ţara noastră după ce şi-a petrecut concediul în România.

Iată ce a scris medicul George Crivac pe Facebook:

„Azi (joi, 23 iulie - n.r) am plecat din concediul din România. Românii chiar suferă de sindromul Covid. E ceva nou si nu mă refer la multitudinea simptomelor clinice (sindrom) ale bolii generate de acest virus. 

Mă refer la psihoza de care suferă tot românul si care este alimentată zilnic de acest sistem depăşit. Nu mai avem epidemie de rujeolă / rubeolă la cei mici, nu mai există bacteriile multirezistente din spitale (3MRGN).

Există doar acest COVID!

Dacă te duci sa te cauţi de hemoroizi, întâi treci pe la testul de COVID, deşi poate n-ai niciun simptom specific. Totul se rezumă acum la Covid. Asta înseamnă să ai un sistem inert, depăşit, corupt! Nu mai există decât spitale de linia 1 de Covid!

Restul oamenilor nu mai au loc în ţara asta!

Trecând de Deva, rămân cam 170 km de autostradă până iesi din ţară. Daca n-ai făcut necesităţile fiziologice la Deva, trebuie să te ţii până treci graniţa sau ai ca variantă haznalele pe langa care trec în fiecare an cu maşina când merg la Piteşti în concediu.

Se simte imediat că ai intrat in România. Colcăie străzile de indivizi pe care nu-i deranjează absolut nicio mizerie pe lângă care trec sau pe care chiar ei o produc.

Cum spuneam mai sus, trec graniţa la unguri şi pot intra in prima benzinarie care are o budă decentă, orice punct sanitar arată impecabil. Iar oamenii nici nu mai au nevoie de măşti pentru că au auzit de două lucruri foarte importante: igiena şi respectarea regulilor.

Şi cu asta mă duc cu gândul iar la România şi-mi dau seama că haznaua de pe autostradă de cum intri în România e chiar România. Şi ştiţi ce-i lipsea acestei haznale? Un Covid cât ea de dodoloţ (rotund). 

Da, Covidul e rotund. Iar România tot dodoloaţă a rămas, dar plină de gunoaie, unele inerte, dar cele mai multe cu două picioare”.

Absolvent al Colegiului Naţional „Zinca Golescu” din Piteşti şi al UMF „Carol Davila“ (promoţia 2003), doctorul George Crivac profesează din 2011 în Germania. A lucrat la Spitalul Judeţean Argeş, la Spitalul Municipal Bucureşti, la Spitalul “Elias” şi la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”.

Dr. Crivac a avut şi propriul cabinet de medicină de familie, iar o vreme a fost şi consilier în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaţilor. De mai mulţi ani trăieşte în Rottweil, un orăşel din sudul Germaniei, aflat la 60 de km de graniţa cu Elvetia, şi profesează ca medic neurolog la Vinzenz von Paul-Hospital.

Vă mai recomandăm:

Neurologul care a renunţat la România pentru a face medicină de vârf în Germania: „Nu mă mai gândesc la ce pun mâine pe masă!”

„Zeiţa“ COVID-ului. Cazul medicului epidemiolog care stoarce de bani spitalele pe care, teoretic, ar trebui să le verifice

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite