Narcisa Lecuşanu, singura româncă ajunsă în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal, îşi lansează autobiografia la Universitatea din Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcisa Lecuşanu a fost vicecampioană mondială de senioare şi campioană mondială de tineret FOTO: arhiva personală
Narcisa Lecuşanu a fost vicecampioană mondială de senioare şi campioană mondială de tineret FOTO: arhiva personală

Vineri 9 aprilie, cu începere de la ora 11.30, Narcisa Lecuşanu, una dintre cele mai valoroase jucătoare din istoria handbalului românesc, îşi va lansa la Universitatea din Piteşti cartea autobiografică „Povestea vieţii mele”.

Evenimentul se va desfăşura pe terenul bazei sportive a campusului Universităţii din Piteşti din Aleea Şcolii Normale nr.7 (fosta stradă Gheorghe Doja).

La lansarea autobiografiei Narcisei Lecuşanu sunt aşteptate personalităţi din lumea sportului, din mediul academic şi din administraţia publică locală şi argeşeană. Campioană mondială la tineret în 1995 în Brazilia, vicecampioană mondială la senioare în 2005 în Rusia şi finalistă a Ligii Campionilor în 2010 cu Oltchim, Narcisa Lecuşanu a marcat 302 goluri în 116 partide pentru echipa naţională a României, performanţă la care se adaugă sute de goluri înscrise în cupele europene şi în campionatele din România, Macedonia, Germania şi Danemarca unde care a jucat pentru echipe de prim-rang precum Borussia Dortmund sau Aalborg. 

Narcisa Lecuşanu face carieră şi acum, la aproape 11 ani de la încheierea carierei de jucătoare.  Este singurul român ajuns în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal, din care face parte din noiembrie 2017.

Vă mai recomandăm şi:

Reacţiile „tigroaicelor“ după victoria imensă cu ŢSKA Moscova: „Cinci goluri nu sunt nici multe, nici puţine“

Cristina Neagu a urcat pe primul loc în topul marcatoarelor din Liga Campionilor


 

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite