Doi oameni blocați într-o fântână, la peste opt metri adâncime, în Argeș. Unul dintre ei a murit

0
0

O misiune de salvare are loc marți după-amiază, 13 septembrie, într-o comună din Argeș, unde doi oameni au rămas blocați într-o fântână, la peste opt metri adâncime. Unul dintre ei a murit. 

Una dintre victime a fost extrasă. FOTO ISU Argeș
Una dintre victime a fost extrasă. FOTO ISU Argeș

UPDATE: Cealaltă victimă, un bărbat de 36 de ani, a murit.

Omul efectua, împreună cu celălalt, lucrări de curățare a fântânii.

După ce bărbatului de 36 de ani, care a pătruns în fântână, la o adâncime de aproximativ  zece metri, i s-a făcut rău, cel de-al doilea bărbat, de 61 de ani, ar fi încercat să îl extragă, context în care a rămas și el blocat în interior, cu stare de rău. În urma intervenției echipajelor specializate, primul a fost extras bărbatul de 61 de ani, care a fost transportat la spital, conștient. Cel de-al doilea bărbat, a fost adus la suprafață ulterior și, din păcate, a fost declarat decedat", explică și IPJ Argeș.

La fața locului s-a deplasat și echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care efectuează cercetările.

Va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, conform art. 196 și 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Știrea inițială:

Pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul a două persoane rămase blocate într-o fântână, din primele informații, la aproximativ opt metri adâncime, în comuna Vlădești din județul Argeș.

„Către locul solicitării s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă de la Punctul de Lucru Aninoasa și Detașamentul de Pompieri Câmpulung, un autocamion cu container multirisc și o autospecială de descarcerare de la Detașamentul Pitești, alături de două echipaje ale SAJ", precicează Biroul de presă al ISU Argeș.

 Pompierii au reușit să scoată una dintre victime

O persoană a fost extrasă, este conștintă și a fost preluată de către un echipaj SAJ.

Cealaltă persoană este încă în fântână.

„Adâncimea este mai mare de opt metri. În acest moment nu avem date despre modul în care s‐a produs incidentul, însă revenim cu informații”, mai precizează ISU Argeș.

 Știre în curs de actualizare

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite