Mașină săltată cu tot cu pasager

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un piteștean a mers ieri la târgul săptămânal, aflat în comuna Bradu, împreună cu familia sa pentru a face cumpărături. Bărbatul și-a parcat mașina și l-a rugat pe socrul său să îl aștepte în mașină câteva minute, până se întoarce. Între timp, angajații firmei care ridică mașinile parcate neregulamentar au reperat mașina și au urcat Loganul bărbatului pe rampă, fără să țină cont că în mașină se afla un pa


 Bătrânul de 60 de ani, bolnav de diabet, nu a mai apucat să coboare din mașină și s-a trezit luat pe sus și plimbat cu platforma prin tot orașul, până la sediul firmei pe strada Depozitelor. Speriat, omul privea neputincios cum angajații firmei care ridică mașini, din exces de zel și din dorința de a tăia o amendă usturătoare șoferului, fac un abuz.


Familia bătrânului este revoltată de cele întâmplate și spune că va acționa firma respectivă în judecată.
“Au ridicat mașina parcată cu pasagerul în partea dreaptă și l-au transportat prin Pitești 10 kilometri, până la CNCD. O să-i acționăm în judecată și acum să vedem ce-o să se întâmple. Am plătiti și amenda și  l-am recuperat și pe socrul meu”, a spus Constantin Petre, ginerele bătrânului.


“Tatăl meu e diabetic de 10 ani. Nu se poate așa ceva, om la 60 de ani să fie transportat și să fie bătaia lor de joc. Este în stare de șoc”, a declarat Loredana Petre, fiica bătrânului.


Deși polițiștii au asistat la întraga scenă, nu au intervenit.
“Nu există o bază legală prin care poliția să poată interveni la aceste ridicări de autoturisme. Agenții din cadrul poliției comunale Bradu se aflau în zona respectivă pentru aplanarea unui conflict, fiind sesizați de polițiștii comunitari.„, a declarat agent Laura Folea, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite