Managerul Spitalului de Pediatrie Piteşti şi-a dat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Spitalului de Pediatrie Piteşti -Vasile Stan şi directorul medical Dana Toader şi-au depus demisiile din funcţiile de conducere pe care le ocupau, invocând motive personale.

“Le mulţumesc pentru întreaga activitate domnului doctor Vasile Stan şi doamnei doctor Dana Toader. Înţeleg motivele personale pentru care s-au hotărât să nu mai rămână la conducerea Spitalului de Pediatrie Piteşti, cu totul special îl înţeleg pe domnul doctor Vasile Stan. Urmează ca la începutul săptămânii viitoare să decidem pe cine delegăm la conducerea spitalului, până la ocuparea prin concurs a celor două posturi de conducere”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu.

Spitalul de Pediatrie Piteşti a fost la începutul anului în mijlocul scandalului bebeluşilor infectaţi. Conform unui raport întocmit de către Corpul de control al premierului acum două luni, există suspiciuni că Spitalul de Pediatrie Piteşti a minţit în legătură cu infecţiile nosocomiale.

În perioada 1.01.2015-16.02.2016, reprezentanţii Spitalului de pediatrie Piteşti au consemnat în Registrul de infecţii nosocomiale, luna, faptul că nu a fost identificată nici o infecţie nosocomială, fără a exista documente justificative (buletine de analiză) care să ateste afirmaţia, existând astfel suspiciunea că înregistrările nu sunt conforme adevărului”, se arată în raport.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite