Liviu Vârciu vine sâmbătă la Piteşti să testeze o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Piteştiului se va transforma în următoarele două săptămâni într-un imens show-room auto. Zeci de maşini vor putea fi admirate pe parcursul a două saloane auto, modelele având reduceri speciale şi putând fi achiziţionate prin programul Remat.

Iubitorii de maşini au un motiv de bucurie. Centrul oraşului Piteşti se va transforma într-un imens show-room auto care va găzdui zeci de modele ale celor mai renumite firme constructoare de maşini.


Fete frumoase, maşini din toate clasele, reduceri avantajoase, dar şi mulţi cai putere. Acestea sunt ingredientele care vor face deliciul publicului care va trece prin Piaţa Milea în următoarele două săptămâni.


Expoziţia de maşini a debutat în această dimineaţă cu Salonul Ţiriac Auto Piteşti. Până duminică, 1 mai, aici va fi organizată o adevărată paradă în cadrul cărora vor fi expuse peste 25 de modele ale mărcilor Mercedes-Benz, Ford, Hyundai şi Mitsubishi, atât maşini de clasă mică, cât şi SUV-uri, autoutilitare sau chiar limuzine.


Mercedes SLS AMG – vedeta salonului
Vedeta acestui salon auto este sportivul Mercedes SLS AMG. Designul deosebit şi dinamica, siguranţa şi funcţionalitatea, dar şi dotările fac din acest model o maşină mult râvnită.  Pentru prima dată pe piaţa din Piteşti, modelul, în varianta clasică, se vinde de la 190.000 de euro. Motorul dezvoltă 525 de cai putere, iar designul exterior, cu o caroserie în două uşi sigur îi va atrage pe iubitorii de maşini sport, care roiesc în jurul său pentru a o admira.


„Ca şi element de noutate absolută, anul acesta, ŢiriacAuto Piteşti oferă posibilitatea ca oricare dintre modelele aparţinând celor patru marci, Ford, Hyundai, Mitsubishi sau Mercedes-Benz, să fie achiziţionate prin programul REMAT 2011.”, a declarat Maria Staicu, coordonator margeting Ţiriac Auto Piteşti.


Cea mai ieftină maşină este modelul Hyundai i10, de la 5334 de euro, cu TVA inclus şi cele trei prime de casare scăzute.


Tot la acest salon puteţi cumpăra şi maşini second hand ale mărcilor Mitsubishi, Skoda şi Hyundai la preţuri speciale. Vizitatorii au posibilitatea de a testa modelele expuse în cadrul salonului, plimbându-se prin oraş, însoţiţi de un reprezentant al firmei pe post de copilot, care vă va explica toate caracteristicile maşinii.


Liviu Vârciu va face test-drive
Organizatorii v-au pregătit şi o surpriză. Sâmbătă, de la ora 11.00 Liviu Vârciu va urca la volanul unei maşini pentru un test-drive special, iar ulterior va împărţi autografe spectatorilor.


Salonul Ţiriac Auto va fi urmat, în perioada 4-8 mai, de cea de-a XI-a ediţie a Salonului Auto Piteşti, organizat de Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş şi Primăria Piteşti. Expoziţia va reuni şi alte mărci de automobile prezente pe piaţa locală, la care dealerii vor oferi reduceri speciale.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite