La IPJ Argeş, au început înscrierile candidaţilor care vor să devină poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De joi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş a început recrutarea pentru participarea candidaţilor la concursurile de admitere în  instituţiile de învăţământ, pentru evetualii viitori poliţişti.

Tinerii candidaţi se pot prezenta la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, municipiul Piteşti, din strada Victoriei, nr. 60, de luni până vineri, între orele 09,00 – 10,30, pentru verificarea actelor de identitate şi eliberarea de către lucrătorii Serviciului Resurse Umane a trimiterilor către Centrul Medical Judeţean Argeş al M.A.I. în vederea examinării medicale. Anul acesta, au fost scoase următoareele locuri la concurs:

-Academia de Poliţie “A.I.Cuza” Bucureşti - 310 locuri, din care 40 pentru Poliţia de frontieră;

- Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” Bucureşti a S.R.I. 10 locuri;

- Instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale: Academia Tehnică Militară Bucureşti -70 locuri,  Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu-50 locuri, Academia Navală Constanţa -4 locuri, Institutul Medico – Militar Bucureşti -15 locuri, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti -35 locuri, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Navale “Amiral Ion Murgescu” Constanţa.-2 locuri. Termenul de înscriere pentru cei care candidează pentru una dintre şcolile mai sus menţionate este 2 iunie, iar predarea dosarelor cu toate documentele necesare este 13 iunie.

De asemenea, recrutarea candidaţilor şi înscrierea numai pentru Şcolile de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt 517 locuri şi “Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, cu125 locuri,  se desfăşoară până la data de 14 august, iar termenul de predare a dosarelor este 22 august 2014.

Pentru relaţii suplimentare, candidaţii se pot adresa la Serviciul Resurse Umane din cadrul I.P.J. Argeş, la numărul de telefon: 0248/607.000, interior 20113.

                      

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite