Jaf armat la un cazinou din Piteşti: doi mascaţi înarmaţi au atacat angajaţii şi au reuşit să fugă cu banii. Unul dintre atacatori purta o mască de Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au început cercetările
Poliţiştii au început cercetările

Un jaf armat s-a petrecut duminică dimineaţa, puţin înainte de ora 6.30, la ATU Cazino, în Piteşti. Atacatorii, doi bărbaţi mascaţi şi înarmaţi, au atacat angajaţii cazinoului, au furat încasările şi au reuşit să fugă.

UPDATE: Potrivit ISU Argeş, cazinoul a fost verificat de Poliţie chiar în cursul lunii martie, ocazie cu care s-a constatat că nu avea planul de pază avizat, în sensul că  trebuia să se hotărască cu ce tip de pază se asigură spaţiul:  permanentă sau pe intervale limitate. 

Pentru această neconformitate, firma a fost sancţionată cu 2000 de lei. Termenul de remediere a problemelor a fost fizxat la 10 zile Restul aspectelor verificate la acel moment – existenţă seif, monitorizare video şi stocare imagini, existenţa şi funcţionarea butonului de panică - erau conforme.

Duminică, la momentul atacului, unitatea avea agent de pază.

UPDATE: Ambii angajaţi aflaţi în cazino la momentul jafului, ameninţaţi şi bruscaţi de atacatori, au refuzat să fie preluaţi de echipajul de ambulanţă care a intervenit la locul incidentului.

Potrivit declaraţiilor acestora, ambii atacatori aveau feţele acoperite, unul dintre ei, purtând o mască de Moş Crăciun.

Toţi cei trei clienţi aflaţi în cazino la momentul incidentului au rămas impasibili la ameninţările pe care cei doi ifdractori le-au făcut la adresa angajaţilor.

Title
Title

Captură cameră supraveghere: Momentul în care unul dintre angajaţi este ameninţat cu un topor 

UPDATE: Jaful desfăşurat la cazinoul din zona Nord a Piteştiului a durat mai puţin de un minut. Unul dintre atacatori a avut asupra sa un topor, celălalt o armă, despre care poliţiştii nu pot spune, deocamdată dacă era adevărată.

Cei doi au pătruns în incintă la momentul în care angajaţii cazinoului făceau inventarul. Oamenii au fost ameninţaţi cu arma, iar casiera a făcut atac de panică. Un alt angajat a încercat să-i imobilizeze pe cei doi, dar a fost lovit.  

Cei doi atacatori au luat banii, 40.000 de lei, şi s-au făcut nevăzuţi.

 „Două persoane mascate au intrat într-un cazino din zona Nord în jurul orei 6.30 dimineaţa. Au sustras suma de aproximativ 40.000 lei. Nicio persoană nu a fost rănită. În cazino mai erau trei clienţi, care nu au intervenit.Potrivit primelor informaţii, atacatorii au fugit cu banii pe jos, printre blocuri”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Cazinoul este prevăzut cu camere de supraveghere. Rămâne de văzut dacă imaginile surprinse sunt relevante pentru anchetă. 

Ştirea iniţială: Cei doi angajaţi ai cazinoului au fost loviţi în timpul jafului. Prima sumă vehiculată ca furată este de 40.000 de lei. Poliţiştii au început cercetările, dar până la această oră cei doi atacatori nu au fost prinşi.


Vom reveni cu amănunte.
 

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite