In Memoriam Florian Badea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florian Badea (1955 - 2011)
Florian Badea (1955 - 2011)

A lucrat mulţi ani în fosta Petrochimie, actualul Arpechim, apoi la Primăria Piteşti, în cadrul Administraţiei Pieţelor, şi-a trăit viaţa cu demnitate, şi-a crescut copiii frumos şi a părăsit această lume mult prea devreme, răpus de o boală cruntă, cancer faringian.

Florian Badea s-a născut în anul 1955, pe 9 decembrie, în comuna Suseni, judeţul Argeş, acolo şi-a trăit viaţa şi tot acolo a vrut să-şi doarmă somnul de veci. “Şi-a făcut şcoala în Piteşti, la Liceul de Chimie, iar din 1972 s-a angajat în fosta Petrochimie.

A ajuns subinginer, fiind de profesie operator chimist. A scăpat ca prin minune de explozia masivă care s-a produs pe platforma petrochimică în anul 1978, iar trei ani mai târziu s-a căsătorit cu Mariana, mama mea. Au făcut trei băieţi, pe Daniel, Aurel şi Mihai, ne-a crescut cum a putut mai bine”,spune Dan, unul dintre fiii lui Florian Badea.

După ce a părăsit activitatea din Arpechim, Florian s-a angajat în cadrul Administraţiei Pieţelor, la Primăria Piteşti şi mai apoi la Salubritate 2000 SA şi Salpitflor Green SRL, desfăşurându-şi responsabilităţişe conştiincios până când i-a fost descoperită boala cruntă care îl măcina fără să dea vreun semn.

A trecut în nefiinţă pe 26 septembrie, într-un spital din Bucureşti şi a fost condus pe ultimul drum pe 29 septembrie. “Tatăl meu a fost puternic şi întotdeauna ne-a dat numai sfaturi bune, chiar şi când nu mai putea vorbi, mi-a scris pe o bucată de hârtie cum a putut, un fel de mic testament spiritual”, spune Daniel, fiul celui dispărut.

Familia, cunoscuţii, colegii şi prietenii îi deplâng vremelnica dispariţie!

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite