Gestul unui bărbat din Pitești a devenit viral. Cum a protejat de ploaie un bolid uitat cu geamurile coborâte

0
Publicat:

Ploaia care a căzut în dimineața zilei de miercuri 3 iulie la Pitești ar fi putut să îi producă daune mari șoferului neatent al unui bolid de lux, care lăsase geamurile și trapa deschise. Numai că acesta a avut o șansa nesperată.

Un trecător a protejat cu o folie mașina FOTO Bella Caffe
Un trecător a protejat cu o folie mașina FOTO Bella Caffe

Un bărbat aflat în zona în care șoferul își lăsase mașina parcată, aproape de centrul Piteștiului, a remarcat că bolidul, un BMW X5, rămăsese atât cu geamurile, cât și cu trapa deschise. Ploaia începuse să cadă din ce în ce mai tare și să intre în mașină, iar bărbatul aflat lângă mașina parcată de mai multe ore nu a rămas indiferent. A căutat o folie și a acoperit bolidul pe durata ploii, după care a postat un mesaj pe grupul de Facebook Info Trafic Pitești, ce are peste 100.000 de membri: ”AG50..., ai lasat geamurile și trapa deschise. Ți-am pus folie că plouă un pic”.

Iar gestul foarte altruist al bărbatului a stârnit numeroase reacții pozitive, materializate prin peste 1.000 de aprecieri și comentarii.

”Un gest super frumos. Felicitări, nu toată lumea e la fel”, a scris pe grupul de Facebook Info Trafic Pitești utilizatorul Ionut Kapone.

”Felicitări. Încă mai avem speranță!”, a scris Willy Wagner

”Felicitări! Un caz demn de urmat și de alții!”, a postat pe grup utilizatorul Liviu Bănică.

Iar bărbatul nu este la primul gest special. În urmă cu mai bine de patru ani, în ianuarie 2020, acesta a sesizat autoritățile după ce proprietarului unui Audi i-a fost spart geamul dreapta față și i-au fost furate volanul și ceasurile de bord.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite