FOTO Răpire şi ameninţări cu săbiile într-o familie de rromi din comuna Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal de proporţii între două familii de rromi. O tânără din comuna Slobozia susţine că a fost ameninţată cu sabia de către fostul ei iubit şi alţi trei complici pentru a se duce cu ei la Vâlcea. De cealaltă parte, tinerii neagă tot. Acuzaţiile fetei sunt susţinute de rudele acesteia, care au povestit poliţiştilor cum au dat buzna peste ei în acasă, în această dimineaţă, la ora 03.00.

În această dimineaţă, Elena Mincă, în vârstă de 20 de ani, din comuna Slobozia, susţine că a fost luată cu forţa din casă, fiind ameninţată de către fostul iubit şi alţi trei indivizi, cu săbiile. Cei patru suspecţi ar fid at buzna peste ea în casă şi ar fi ameninţat toţi membrii familei. De teamă, vrând nevrând, tânăra a urcat în maşină şi au demarat îîn trombă către Râmnicu Vîlcea. Disperate, rudele fetei au alertat poliţia, care a plecat pe urmele maşinii. Au iniţiat operaţiunea ”Năvodul” şi i-au prins pe răpitori pe Dealul Negru. Cei patru bărbaţi au fost traşi pe dreapta de un ecjipaj al poliţiei pe DN 7, în comuna Drăganu. În autoturismul cu care se deplasau către Râmnicu Vâlcea a fost găsită şi victima. ”Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 şi s-a acţionat la urmărirea maşinii. Suspecţii au fost opriţi în trafic pe DN7 şi au fost conduşi la secţie pentru audieri”, a declarat Mădălina Bălănescu – purtător de cuvânt IPJ Argeş.

image

Răpirea a avut loc în creierii nopţii. Elena Mincă şi-a lăsat bebeluşul de patru luni acasă şi, sub ameninţarea tinerilor, a plecat. Unul dintre cei patru răpitori este fostul iubit al tinerei şi nu se poate împăca cu ideea cu aceasta are un alt concubin cu care de altfel are şi un copil. ”Au intrat în casă cu forţa, dimineaţa la ora 03.00. Ne-am speriat cu toţii. Copiii au început să plângă. Au luat-o pe sus...a plecat de frică.”, a povestit actuala soacră a fetei. Tânăra spune că nu a avut încotro şi a fost nevoită să plece pentru că a fost ameninţată. ”Eu nu am vrut să plec. Am un copil de crescut. Dar m-au ameninţat cu sabia....Ce era sa fac”, a spus plângînd aceasta. Nu este prima oară când tânara este răpită de către fostul iubit, susţin rudele. ”A mai luat-o cu forţa odată. Am adus-o cu greu acasă. Ne ameninţa cu bătaia mereu. ” , povesteste tatăl fetei, Florea Mincă .

image
image

Cei patru bărbaţi, care neagă toate acuzaţiile, au fost duşi la sediul Poliţiei din Costeşti pentru audieri, fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate şi lovire.

                        

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite