FOTO Accident în Argeş, după o manevră imprudentă. Şoferul care a provocat coliziunea s-a ales cu traumatism cranio-cerebral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre maşini a ajuns într-un şanţ. Foto ISU Argeş
Una dintre maşini a ajuns într-un şanţ. Foto ISU Argeş

Un accident a avut loc sâmbătă dimineaţă în comuna argeşeană Ţiţeşti, unde două autoturisme au intrat în coliziune după un viraj neregulamentar al unuia dintre şoferi.


Din primele informaţii, accidentul a fost provocat de un bărbat de 47 de ani, din Ţiţeşti, care conducea un autoturism pe DC 84, dinspre Valea Mănăstirii, spre DN73.

"Şoferul nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere, iar maşina sa a fost lovită de un alt autoturism, condus în aceeaşi direcţie, de un tânăr de 18 ani, din aceeaşi localitate", precizeazĂ IPJ Argeş.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a şoferul primului autoturism, care a fost transportat la spital, cu diagnostic preliminar de traumatism cranio-cerebral.

"Celălalt şofer, în vârstă de 18 ani, care prezenta escoriaţii la nivelul membrului inferior stâng, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a refuzat transportul la spital”, precizează ISU Argeş.

Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au asigurat fluidizarea traficului şi efectuarea cercetărilor pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

FOTO Accident în Argeş, după manevră imprudentă a unui şofer. Două persoane au ajuns la spital
FOTO Accident în Argeş, după manevră imprudentă a unui şofer. Două persoane au ajuns la spital
Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite