Femeie terorizată de bărbatul căsătorit cu care avea o relație. A gonit-o noaptea din casa ei

0
Publicat:

Judecătoria Pitești a emis în această lună un ordin de protecție împotriva unui bărbat extrem de agresiv și infidel. Bărbatul nu mai are voie timp de șase luni să se apropie de amanta pe care a bătut-o și amenințat-o în repetate rânduri.

Femeia a fost bătută crunt în această vară FOTO Shutterstock
Femeia a fost bătută crunt în această vară FOTO Shutterstock

Conform magistraților, bărbatul, care are soție și copil în București, s-a cunoscut în vara acestui an cu o femeie din Pitești. Cei doi au avut o relație timp de o lună și jumătate, după care femeia i-a cerut bărbatului să înceteze relația deoarece acesta din urmă avea un comportament foarte violent.

Pe parcursul relației, bărbatul, care consumă des alcool, a bătut-o pe amantă de mai multe ori, lovind-o cu palmele peste față și cu picioarele în zona șoldului, distrugându-i și mai multe obiecte de mobilier din apartamentul din Pitești unde se întâlneau.

După ce amanta s-a despărțit de el, bărbatul nu a fost de acord cu despărțirea și a început să îi trimită mesaje de amenințare, inclusiv mai multe fotografii cu persoane mutilate, spunându-i că așa îi va face și el.

Sătulă de amenințări, femeia a făcut plângere la Poliția Pitești la începutul lunii noiembrie.

„M-a bătut într-o seară din luna august, când am fost nevoită să plec în pijamale din casa mea. M-am dus la o benzinărie, unde cunoşteam o fată, şi i-am cerut să îmi împrumute telefonul pentru a o suna pe prietena mea. Precizez că telefonul meu a fost oprit de către pârât. Agresiunile au constat în palme peste faţă, lovituri cu picioarele şi un pumn în zona abdomenului. Când ne-am întors a doua zi în casa mea, pârâtul i-a răspuns prietenei mele că poate spune ce vrea, nu-l convinge, că el dacă vrea să-mi facă ceva, o poate face, nu îl poate împiedica. Mi-a tăiat cu un briceag o fustă şi salteaua de la pat. S-a calmat câteva zile, după care au început amenințările scrise”, le-a spus femeia judecătorilor.

Audiat de procurori, bărbatul violent le-a spus că nu îşi mai aminteşte ce a scris, pentru că se afla în stare avansată de ebrietate.

Femeia le-a cerut judecătorilor emiterea unui ordin de protecţie împotriva agresorului, ordin prin care să se dispună obligarea acestuia la păstrarea unei distanţe minime de 50 metri faţă de ea, faţă de locuința ei din Piteşti, precum şi faţă de locul de muncă al acesteia, pe o perioadă de 12 luni, precum și interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu reclamanta.

În cele din urmă, judecătorii au dispus instituirea ordinului de protecție pe o perioadă de doar șase luni. În cazul în care bărbatul violent se va apropia de fosta amantă și va încălca ordinul de protecție, acesta riscă închisoarea între șase luni și cinci ani.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite