Directorul general al Aeroportului din Sibiu, implicat într-un accident mortal, în Argeș

0
Publicat:

Directorul general al Aeroportului din Sibiu, Marius Gîrdea, a fost implicat miercuri într-un accident în urma căruia un om a murit pe loc și alte trei persoane au fost rănite.

O persoană a murit în urma impactului. FOTO ISU Argeș
O persoană a murit în urma impactului. FOTO ISU Argeș

Accidentul a avut loc în județul Argeș, pe raza comunei Drăganu. 

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 46 de ani, din județul Sibiu, care conducea un autoturism, pe DN 7, din direcția Vâlcea către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 69 de ani, din Pitești. În urma impactului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a rămas încarcerat, pentru extragerea acestuia fiind nevoie de intervenția echipajelor specializate de pompieri. Din păcate, ulterior extragerii, acesta a fost declarat decedat”, explică IPJ Argeș.

Alte trei persoane sunt rănite ISU Argeș
Alte trei persoane sunt rănite ISU Argeș

Trei persoane sunt rănite

Potrivit Turnul Sfatului, directorul general al Aeroportului din Sibiu, Marius Gîrdea (46 de ani, rănit în accident), se afla la volanul uneia dintre mașinile instituției (un autoturism Skoda Superb), cea care a ajuns pe contrasens și s-a izbit violent de mașina care circula din sens opus, al cărei șofer a murit.

„Din accident, au rezultat alte trei victime, toate din primul autoturism, respectiv, conducătorul auto, de 46 de ani, dar și două pasagere, de 42, respectiv 34 de ani, ambele din Sibiu.Polițiștii au testat cu etilotestul pe șoferul de 46 de ani, rezultând că nu a consumat alcool”, a mai precizează IPJ Argeș.

Pe parcursul cercetărilor, traficul a fost blocat.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a adăugat IPJ Argeș..

Potrivit Turnul Sfatului, Marius Gîrdea le-a spus spus autorităților că ar fi adormit la volan.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite