Cum să furi lemne cu un BMW. Un bărbat din Argeş a reuşit să-i uimească până şi pe poliţişti, care l-au prins cu bolidul plin cu lemne pentru care nu avea acte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BMW-ul seria 3 oprit de poliţişti era burduşit cu lemne
BMW-ul seria 3 oprit de poliţişti era burduşit cu lemne

Poliţiştii din oraşul Câmpulung Muscel au avut recent o mare surpriză chiar în centrul oraşului, oprind în trafic un BMW seria 3 încărcat cu lemne până la refuz. Portbagajul era burduşit cu lemne, la fel şi habitaclul, cu excepţia scaunului şoferului. Bancheta din spate fusese scoasă pentru a face loc unei stive de lemne.

BMW-ul este al unui rom din comuna Bughea de Sus, comună ai cărei locuitori sunt "specializaţi" în mare procent în furtul de lemne. În total, în maşină poliţiştii au găsit o jumătate de metru cub de lemn furat. Anchetat de poliţişti, romul în vârstă de doar 18 ani a mărturist că în ziua în care a fost prins mai făcuse încă patru transporturi de lemne cu BMW-ul. A cincea cursă a fost însă cu ghinion pentru el. BMW-ul plin de lemne a fost confiscat şi se află în curtea Ocolului Silvic Câmpulung. În plus, proprietarul maşinii a fost amendat şi cu 2.000 de lei.

În ultimii ani, poliţiştii din Câmpulung au depistat în trafic sute de căruţe şi mai multe maşini şi camioane cu lemne furate, toate din Bughea de Sus.

Conform statisticilor întocmite de Ocolul Silvic Câmpulung, anul trecut au fost aplicate 312 contravenţii silvice, cu o valoare totală de 699.500 lei, fiind consemnate şi 3 infracţiuni silvice. Totodată s-a confiscat cantitatea de 130 mc lemn lucru, 15 mc cherestea şi 225 mc lemn de foc. Conform legislaţiei în vigoare s-a dispus confiscarea a 5 autoturisme transport marfă şi a unui număr de 21 atelaje folosite la săvârşirea contravenţiilor şi a infracţiunilor silvice.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite