Cum a câştigat un argeşean aproape 270.000 de euro şi peste 200.000 de lei din exploatarea sexuală, peste graniţă, a trei femei

0
0
Captură video: Campanie Poliţia Română
Captură video: Campanie Poliţia Română

Un individ din Argeş a fost reţinut petru proxenetism. Bărbatul e acuzat că a exploatat sexual trei femei, pe care le-a trimis să facă bani pentru el în străinătate. Joi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Trei femei, exploatate sexual pe parcursul a şase ani

Oamenii legii au reţinut un bărbat de 32 de ani, din Câmpulung.

"Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2014-2020, bărbatul ar fi determinat trei femei, cu vârste cuprinse între 27 şi 32 de ani, să practice prostituţia, în ţări precum Germania şi Austria, activitate de pe urma căreia ar fi obţinut sume de aproximativ 270.000 de euro şi peste 200.000 de lei", precizează IPJ Argeş.

Pentru administrarea probatoriului, săptămâna trecută, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, de pe raza municipiului Câmpulung, de unde au fost ridicate mai multe materiale cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

Astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Vă recomandăm să mai citiţi:

„O fi de la încălzirea globală”. Reacţia Salvamont Argeş după ce un american echipat sumar a fost găsit ghemuit în cort, în Custura Sărăţii

Dosare penale deschise în Argeş pentru exploatarea ilegală a agregatelor minerale

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite