Cei mai buni radiologi intervenţionişti din România vor opera la singurul spital de stat ridicat de la zero după Revoluţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi medici de top operează deja la Spitalul de la Mioveni FOTO: Spitalul Orăşenesc Mioveni
Doi medici de top operează deja la Spitalul de la Mioveni FOTO: Spitalul Orăşenesc Mioveni

Spitalul Orăşenesc Mioveni a anunţat în această săptămână semnarea unui parteneriat strategic, prin care se urmăreşte alăturarea celor mai buni profesionişti din domeniul Radiologiei Intervenţionale.

Astfel, echipa medicală care deja oprează la Mioveni este formată din dr. Rareş Nechifor, medic primar Radiologie Intervenţională, cu peste 20 de ani de experienţă, formator a peste 300 de radiologi intervenţionişti din 27 de ţări ale lumii şi dr. Horia Trăilă, medic primar Radiologie şi Imagistică Medicală.

Serviciile medicale sunt oferite în regim  de privat (cu plată), iar acestea sunt: embolizare fibrom uterin; embolizare adenom prostată; embolizare varicocel; vertebroplastie; discectomie cu discogel; infiltraţii transforaminal şi angiografie.

Spitalul de la Mioveni este singurul spital de stat ridicat de la zero în România după decembrie 1989 şi a fost inagurat în septembrie 2019.

Anul trecut la Spitalul de la Mioveni, 11.795 de pacienţi au fost internaţi în spitalizare de zi, peste 5.000 de pacienţi au fost internaţi în spitalizare continuă. Aici se adaugă 12.179 de consultaţii în Ambulatoriul de Specialitate şi peste 10.000 de pacienţi trataţi în Compartimentul de Primire Urgenţe (CPU). 

Vă mai recomandăm şi:

Echipamente performante la noul Ambulatoriu din Feteşti. Un tomograf va fi pus în funcţiune VIDEO 

Când este recomandată evaluarea computer tomograf în cazul pacienţilor vindecaţi de COVID-19

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite