Amenzi pentru suporterii meciului CS Mioveni - Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul CS Mioveni – Dinamo a fost unul pașnic, la care nu s-au înregistrat evenimente deosebite. Doar șase suporteri s-au ales cu amenzi din partea forțelor de ordine. Gazdele au fost învinse de dinamoviști cu un gol.

Chiar dacă a fost un public numeros iar din rândul suporterilor echipei Dinamo Bucureşti aproximativ 300 aveau sancţiuni de interzicere a accesului la competiţii sportive, evenimentul sportiv a decurs într-un climat de normalitate fără incidente deosebite.

Totuşi, jandarmii au depistat un suporter al echipei Dinamo Bucureşti care a încercat să introducă în incinta arenei sportive obiecte artizanale, pe bază de amestecuri pirotehnice, faptă ce constituie infracţiune, întocmindu-se acte de constatare în acest sens, persoana în cauză riscând o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la un an.

De asemenea, jandarmii au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de 1450 lei, unul dintre suporteri refuzând să prezinte documentele de acces şi a celor de identitate la cererea jandarmeriei iar cea de-al doilea a aruncat în direcţia suprafeţei de joc cu diverse obiecte. Celor doi le-a fost interzis  accesul la competiţiile sportive de gen pe o perioadă de 6 luni, respectiv pe o perioadă de un an.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite