Amalia Năstase, ambasadorul programului "Fiecare copil contează", aduce Spitalului Judeţean un incubator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul
Foto Adevărul

Printr-o donaţie a organizaţiei „Salvaţi copiii”, Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti va fi dotată, mâine, cu un incubator nou.

Predarea aparaturii de către reprezentanţii Salvaţi Copiii va avea loc de la ora 11.00, în prezenţa ambasadorului programului "Fiecare copil contează",  Amalia Năstase.

Anul trecut, organizaţiea  „Salvaţi copiii” a dotat, în cadrul campaniei pentru reducerea mortalităţii infantille „Bun venit pe lume!”, 18 maternităţi şi secţii de nou-născuţi. Datorită generozităţii contribuabililor care au direcţionat câte 2% din impozitul anual pe venit către această organizaţie, dar şi a donaţiilor din partea unor companii şi persoane fizice, în acest an „Salvaţi copiii” va investi 2.074.000 de lei în dotarea altor 27 de secţii de nou-născuţi din Piteşti, Bacău, Braşov, Bucureşti, Reşiţa, Caransebeş, Constanţa, Craiova, Segarcea, Hunedoara, Iaşi, Hârlău, Târgu Mureş, Piatra Neamţ, Petroşani, Roman, Ploieşti, Sibiu, Botoşani, Vatra Dornei, Arad, Timişoara, Vaslui, Focşani şi Cluj Napoca şi în dezvoltarea de programe de educaţie şi suport pentru 5.000 de beneficiari din comunităţi defavorizate.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite