Accidente pe A1 Bucureşti -Piteşti din cauza a doi cai lăsaţi liberi pe autostradă. Animalele au fost ucise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav s-a produs în aceasta dimineaţă pe autostrada A1, la km 117, aproape de intrarea în Piteşti. Un şofer care venea dinspre Bucureşti către Râmnicu Vâlcea a intrat în plin în doi cai lăsaţi liberi. Impactul a fost atât de puternic încât ambele animale au fost aruncate zeci de metri.

Unul dintre cai a ajuns in faţa altui autoturism care, la rându-i, l-a lovit în plin. Al doilea cal a fost proiectat direct sub roţile unui microbuz care pur şi simplu l-a secţionat. Caii au murit imediat.

La locul accidentului au ajuns rapid pompierii cu o autospeciala si un echipaj SMURD. Şoferul unuia dintre autoturisme a fost rănit şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar a refuzat sa fie transportat la spital. Cu mai puţin de o oră înainte de accident, un alt şofer care trecuse prin zona postase pe internet un mesaj prin care ii atenţiona pe ceilalţi participanţi la trafic cu privire la caii de pe autostradă. Poliţiştii încearcă să dea de stăpânul cabalinelor, care ar trebui sa suporte pagubele materiale produse în urma accidentului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite