Accident pe DN 73 Piteşti-Câmpulung, pe fondul ignoranţei unui şofer. Un bărbat a fost preluat de SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident DN73

Accidentul a avut loc în localitatea argeşeană Mihăeşti. Un om a ajuns la spital, iar două maşini au fost avariate pe DN 73, după manevra unui şofer care n-a mai ţinut cont de regulile rutiere.

„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 46 de ani, din Mihăeşti, care conducea o autoutilitară pe DJ 738, la intersecţia cu DN 73, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neacordării de prioritate în condiţiile schimbării direcţiei de mers spre stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani, din Câmpulung, care se deplasa pe DN 73, dinspre Câmpulung spre Piteşti", precizează IPJ Argeş.

În urma impactului, bărbatul de 35 de ani, care conducea autoturismul, a fost rănit.

La locul accidentului au ajuns două echipaje ale ISU Argeş, cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat, care au asigurat zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu şi au preluat victima care prezenta leziuni la piciorul stâng.

Bărbatul a fost transportat la spital de către paramedicii SMURD. 

Title
Title

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În urma accidentului va fi întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor incidentului.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Elena Lasconi, despre digitalizarea Primăriei Câmpulung: „Puteţi câştiga zile pentru o documentaţie fără să vă deplasaţi la ghişee“ VIDEO

Mesajul oficialilor Ministerului Mediului pentru autorităţile locale din Piteşti cu privire la protejarea Pădurii Trivale: „Hotărâţi-vă odată!”

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite