Accident pe DN 65, în Argeş. Doi pensionari au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ISU Argeş
Foto ISU Argeş

Un  accident  rutier, cu două maşini implicate, a avut loc joi, pe DN 65 Piteşti -  Slatina - Craiova. Un bărbat în vârsta de 75 de ani şi o femeie de 66 de ani sunt răniţi.

UPDATE:  Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, s-a stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 75 de ani, din Căteasca, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în condiţiile punerii în mişcare dintr-o parcare adiacentă faţă de DN 65, a fost lovit în spate de o autoutilitară, condusă de un bărbat de 55 de ani, din Craiova, judeţul Dolj, care se deplasa pe DN 65, din direcţia Piteşti spre Slatina.

"În urma coliziunii, bărbatul de 75 de ani, din Căteasca, şi celălalt ocupant, pasageră dreapta faţă din acelaşi autoturism - femeie de 66 de ani, din Căteasca, au fost transportaţi la o spital pentru investigaţii medicale. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că  nu a consumat alcool", precizează IPJ Argeş.

În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

 Ştirea iniţială:

Accidentul a avut loc în localitatea argeşeană Albota. O autoutilitară şi un autoturism au intrat în coliziune. 

Conducătorul auto aflat la volanul autoturismului a rămas blocată în maşină La faţa locului au ajuns o autospecială de intervenţie, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş şi un echipaj de poliţie.

Pompierii au acţionat pentru extragerea şoferului din autoturism şi pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire şi stingere a incendiilor.

„Bilanţul victimelor este următorul: un bărbat (şofer) cu vârsta de 75 de ani şi o femeie (pasager) cu vârsta de 66 de ani. Ambele persoane sunt din autoturism şi au fost transportate la spital de către echipajul SMURD şi un echipaj SAJ", precizează ISU Argeş.

Accident pe DN 65, în Argeş. Doi pensionari au ajuns la spital
Accident pe DN 65, în Argeş. Doi pensionari au ajuns la spital

Foto: ISU Argeş

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş fac cercetări pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs accidentul. 

Accident pe DN 65, în Argeş. Doi pensionari au ajuns la spital
Accident pe DN 65, în Argeş. Doi pensionari au ajuns la spital

 Foto: ISU Argeş

Vă recomandăm să mai citiţi:

 Cum se aranjau căsătoriile de altădată. „Dacă părinţii nu ajungeau la un consens, nu mai erau şanse până la următoarea clacă-n post” 

Un şofer a fost surprins de o cameră de bord cum depăşeşte o maşină pe banda de urgenţă, pe A1 VIDEO

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite