348 de argeşeni au mers la cursuri de calificare de la începutul anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AJOFM Argeş organizează lunar cursuri de calificare, atât pentru şomeri, cât şi pentru celelalte persoane doritoare. În luna aprilie au luat parte la aceste pregătiri 60 de argeşeni.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş a organizat în luna aprilie a acestui an trei cursuri de formare profesională în meseriile: inspector resurse umane (un curs) şi manager resurse umane (două cursuri).

În total, la aceste pregătiri au luat parte 60 de argeşeni, dintre care 48 de şomeri indemnizaţi, 9 şomeri neindemnizaţi şi 3 persoane plătitoare.

De la începutul anului şi până acum, 348 de persoane s-au prezentat la aceste cursuri.

“Participând la aceste cursuri, cresc şansele de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, asigurandu-le diversificarea competenţelor profesionale. Şomerii indemnizaţi sau neindemnizaţi, persoanele care desfăşoară activităţi în mediul rural şi nu realizează venituri lunare sau realizează venituri mai mari decât valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare (500 lei) şi sunt înregistrate la instituţia noastră, beneficiază în mod gratuit de servicii de formare profesională”, ne-au transmis reprezentanţii AJOFM Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite