Urmărire ca-n filme pe străzile din Roman. Șoferul băut s-a oprit cu mașina-n gard

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de finalul cursei nebunești, conducătorul auto a avariat trei mașini parcate regulamentar. În timpul urmăririi, polițiștii au folosit semnalele acustice și luminoase.

Echipajul de poliție a pornit în cursa de urmărire după ce șoferul a avariat trei mașini parcate regulamentat pe strada Gloriei din Roman.  După producerea accidentului, conducătorul auto a apăsat pedala de accelerație refuzând să oprească la semnalele polițiștilor.

Pe urmele șoferului era autospecializata din dotare, cu semnalele luminoase și acustice pornite.

„Datorită vitezei excesive, conducătorul auto a pierdut controlul volanului și s-a oprit cu autoturismul într-un gard de pe strada Vasile Lupu din municipiu", se arată în comunicatul Poliției Neamț.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că persoana care conducea autoturismul se numeste G. Marius de 31 ani, din Roman. Șoferul avea o concentrație de 1,76mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice. Fiind condus la Spitalul Roman, autorul a refuzat recoltarea probelor biologice", se mai precizează în buletinul de presă al IPJ  Neamț.

Șoferul s-a ales cu dosar penal.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite