Ultimele clipe din viaţa unui tânăr prins într-un accident de groază. Coliziune între două TIR-uri şi două maşini pe E 85 FOTO

0
Publicat:

Un mort şi două persoane accidentate grav este bilanţul unui accident care s-a petrecut pe Drumul European 85, în Neamţ. Într-o coliziune au fost implicate două TIR-uri şi tot atâtea maşini.

Victimă a fost un tânăr sucevean FOTO ISU Neamț
Victimă a fost un tânăr sucevean FOTO ISU Neamț

Evenimentul rutier a avut loc pe 7 ianuarie 2024, în jurul orei 16.00, pe DN 2 - E 85 în zona unui depozit logistic din afara localităţii Cordun, în apropierea municipiului Roman. Se pare că un rol determinat în producerea tragediei l-a avut carosabilul acoperit cu zăpadă sau neadaptarea vitezei la condiţiile meteo.

„În accident au fost implicate două TIR-uri şi două autoturisme. Până la sosirea forţelor de intervenţie trei persoane (două dintr-un autoturism şi una dintr-un TIR) s-au autoevacuat. Pompierii au acţionat pentru descarcerarea unui bărbat, conducătorul unui TIR. Într-unul dintre autoturisme erau două persoane încarcerate“, a transmis ISU Neamţ.

În urma accidentului a rezultat decesul unui şofer, în vârstă de 22 de ani, din judeţul Suceava, maşina acestuia, un Audi, fiind lovită de un camion scăpat de sub control. La Spitalul de Urgenţă Roman au ajuns o tânără de 19 ani, prietena suceveanului şi conducătorul celuilalt TIR, ambii fiind diagnosticaţi cu politraumatisme.

Patru autovehicule au fost implicate în coliziune FOTO Poliția Neamț
Patru autovehicule au fost implicate în coliziune FOTO Poliția Neamț

„Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 51 de ani, din judeţul Bihor, conducea un ansamblu de vehicule ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pătrunzând pe sensul opus şi intrând în coliziune cu două autoturisme şi un alt ansamblu de vehicule“, a declarat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

În urma nedoritului eveniment, circulaţia rutieră pe Drumul European E 85, care face legătura între judeţele Neamţ, Suceava şi Iaşi, a fost întreruptă aproximativ două ore. În acest caz, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Unul dintre TIR-uri s-a răsturnat FOTO ISU Neamț
Unul dintre TIR-uri s-a răsturnat FOTO ISU Neamț

Acest accident este al doilea mortal petrecut pe drumurile din Neamţ, în acest an. Primul a avut loc pe 3 ianuarie 2024, la Urecheni. În jurul orei 19.00, poliţişti şi cadre medicale au fost chemaţi pentru a face cercetări şi să acorde primul ajutor unui bătrân de 68 de ani, accidentat în urma unei căderi de pe bicicletă. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite