Tur de forță pentru actorii Teatrului Tineretului: trei spectacole în două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piesa „Cu dricu' la nuntă” s-a bucurat de succes încă de la premieră
Piesa „Cu dricu' la nuntă” s-a bucurat de succes încă de la premieră

Publicul din Piatra Neamț este invitat sâmbătă și duminică la trei reprezentanții susținute de artiștii TT-ului. Cel mai nou spectacol din repertoriul teatrului va fi pusă în scenă sâmbătă seara. Vezi aici programul reprezentațiilor.

Sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 11.00, pe scena Colegiului Național „Petru Rareş" va fi prezentantă piesa „Vânătorii", de Ion Băieşu. În distribuția spectacolului sunt tinerii actori Dan Grigoraş și Rareş Pîrlog, ultimul fiind și cel care apus în scenă piesa.

Tot sâmbătă, dar seara, de la ora 19.00, la Tabăra Şcolară „Cozla", actorii TT-ului pietrean vor juca cea mai nouă piesă din repertoriu, tragic-comedia „Cu dricu' la nuntă". Spectacolul care a avut premiera în urmă cu două săptămâni este realizat de regizorul Louise Dănceanu și îi are în distribuţie pe Ioan Paraschiv, Cătălina Ieşanu, Adina Suciu, Cezar Antal, Victor Giurescu, Daniel Beşleagă, Dragoş Ionescu, Ştefan Zaharia,  Nora Covali, Corina Grigoraş, Silviu Nistor și

Florin Mircea jr.

Iubitorii de teatru au parte și în ultima zi de weekend de o reprezentație de excepție. Duminică, 22 aprilie, de la ora 19.00, la Tabăra Şcolară „Cozla"  se va juca piesa „OO!", creaţie colectivă după Ion Creangă, în regia lui Alexandru Dabija.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite