Tragedie pe Lacul Bicaz în zi de mare sărbătoare. Un bărbat s-a înecat în timp ce voia să recupereze o minge din apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au efectuat primele căutări cu două bărci FOTO: ISU Neamţ
Pompierii au efectuat primele căutări cu două bărci FOTO: ISU Neamţ

În zi de sărbătoare, pe Lacul Izvorul Muntelui, unde s-a serbat ca în fiecare an, pe 15 august, Ziua Marinei, a avut loc o tragedie.

UPDATE Pompierii au găsit trupul neînsufleţit al bărbatului căutat în apele Lacului Bicaz

Pompierii militari mobilizaţi pentru căutarea unui bărbat înecat în Lacul Izvorul Muntelui au anunţat că l-au găsit. Trupul a fost scos din apele lacului în jurul orei 13.00 şi urmează ca medicii legişti să stabilească cu exactitate cauza morţii.

Pompierii militari din Neamţ au reluat joi, 16 august, căutările în lacul Izvorul Muntelui pentru găsirea unui bărbat de 45 de ani. Acesta se afla cu familia pe malul lacului, şi, după ce a intrat în apă ca să recupereze o minge scăpată de unul dintre copii, nu a mai reuşit să ajungă la mal.

Salvatorii au fost mobilizaţi să intervină în urma unui apel venit la 112 miercuri, 15 august în jurul orei 19.30. Fata a anunţat că tatăl ei s-a dus să recupereze o minge din apă şi nu a mai ieşit la mal. 

Pompierii militari au început căutările miercuri cu două bărci, şi o ambulanţă deplasată pe malul lacului, în zona localităţii Chiriţeni, din comuna Hangu. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite