Supărat că nu-i mai serveşte băuturi alcoolice, un nemţean a luat-o la bătaie pe barmaniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bataie
Bataie

Incidentul a avut loc miercuri seara într-un bar din Piatra Neamţ, iar scandalagiul a fost calmat de poliţiştii care i-au îmtocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Miercuri seara, la 18.40, poliţiştii din Piatra Neamţ au fost anunţaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţe 112, că un bărbat are chef de ceartă întrun bar din oraş.

„La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, care l-a identificat pe B. Vasile, de 23 de ani. Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul, fiind deja în stare de ebrietate, a fost refuzat de barmaniţa de serviciu, o femeie în vârstă de 42 de ani, să mai fie servit cu băuturi alcoolice, moment în care a lovit-o cu pumnul în zona feţei şi a aruncat cu un scaun către aceasta", a declarat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Femeia a avut prezenţă de spirit şi s-a ferit din calea scaunului, care a lovit un perete de pe care a căzut tencuiala.

Bărbatul a fost calmat de poliţişti, care i-au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite