Spectator de lux la meciul cu Grecia: Jurgen Klopp abordat de MM Stoica şi de şeful Federaţiei de Futsal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jurgen Klopp (dreapta) şi pietreanul Cristi Vornicu în tribune pe Naţional Arena FOTO facebook
Jurgen Klopp (dreapta) şi pietreanul Cristi Vornicu în tribune pe Naţional Arena FOTO facebook

Antrenorul formaţiei germane Borussia Dortmund a urmărit partida de pe Naţional Arena în sectorul VIP. Tehnicianul a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Maxim.

Antrenorul Borussiei Dortmund a urmărit partida de pe Naţional Arena în sectorul VIP. Tehnicianul german a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Maxim.

Unul din spectatorii surpriză la meciul României cu Grecia de la Bucureşti a fost neamţul Jurgen Klopp, antrenorul titratei echipe Borussia Dortmund.   

Înfofolit bine şi discret în sectorul VIP de pe Arena Naţională, tehnicianul a fost descoperit de Mihai Stoica. Managerul Stelei nu a ratat ocazia de a intra în vorbă cu antrenorul Borussiei Dortmund şi de a face o poză pe care a postat-o pe contul personal de Facebook cu mesajul "Singurul motiv pentru care a meritat să vin la meci".

Scena este descrisă de Cristi Vornicu, şeful Federaţiei Române de Futsal, aflat în apropiere.

„Un mare conducator, un super califragilistic manager din fotbalul nostru îl descoperă la VIP-ul Naţionalului nostru pe renumitul antrenor, venit incognito. Se bagă în vorbă cu el, ţopăie în jurul său fericit că antrenorul sprechen cu el. După care urmează fotografia împreună".  

La rândul său, pietreanul Cristi Vornicu l-a abordat pe antrenorul german cu care a depănat amintiri din Dortmund.

„Prind curaj şi îl rog pe carismaticul antrenor pentru o poză. Acceptă şi a ieşit ce a ieşit". 

Deşi s-a speculat că atenţia lui Klopp la meciul de marţi seară era îndreptată spre atacantul grecilor, Mitroglou, şeful de la Futsal spune că tehnicianul neamţ l-a lăudat pe românul Maxim.  

„Maxim e preferatul lui de la Stuttgart", a dezvăluit Vornicu pe contul său de facebook unde a postat fotografia cu Jurgen Klopp.

Cristi Vornicu le-a mărturisit prietenilor că spre deosebire de MM Stoica, altul a fost motivul pentru care el a ţinut să fie în tribune la meciul cu grecii de la Bucureşti.

„Singurul meu motiv pentru care am venit la meci aseară a fost sa mă furnice când am cântat imnul împreună cu ceilalţi 49.999 spectatori. Danke ROMANIA. Auf wiedersehen mare manager" 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite