Spectacol cu mascaţi terminat tragic la Roman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascatul nu a mai putut fi salvat
Mascatul nu a mai putut fi salvat

Un bărbat de 49 de ani a murit în timp ce era la colindat cu un grup de urători, în zona magazinului Dedeman din Roman. Şi primele ore ale anului nou au fost solicitante pentru medicii de urgenţă de la Spitalul Judeţean Neamţ.

„Din câte am înţeles de la colegii de la Salvare, mascaţii au dansat, s-au îmbrâncit, iar când s-au ridicat cel care era dedesubt era mort“, a spus Letiţia Damoc, şeful Serviciului de Ambulanţă Neamţ.  Incidentul a avut loc în ultima zi a anului trecut.

245 de nemţeni la Urgenţe

„Din noaptea de Anul Nou şi până astăzi am fost solicitaţi să acordăm îngrijiri pentru 245 de pacienţi. Mai aglomerat a fost noaptea trecută, când au fost 115 pacienţi“, a precizat medicul Cristian Păsălău. Pacienţii au reclamat afecţiuni diverse: politraumatisme, crize de inimă şi diabet, dar ponderea cea mai mare au avut-o problemele digestive.

„Au fost mai mulţi pacienţi cu astfel de afecţiuni, dar era de aşteptat ca, într-o perioadă cum e cea de sărbători, să avem astfel de situaţii“, a mai spus doctorul.  Spre deosebire de medici, pompierii nemţeni au avut puţine solicitări în primele zile ale noului an.

Ei au intervenit pentru stingerea a două incendii produse pe 1 şi pe 2 ianuarie la Târgu Neamţ şi în satul Itrineşti, comuna Mărgineni. Ambele incendii au fost provocate de scurtcircuite.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite