Şicanare sângeroasă în trafic, şofer eviscerat cu cuţitul. Agresorul a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorul infracţiunii a fost prins în scurt timp de poliţişti FOTO Adevărul.ro
Autorul infracţiunii a fost prins în scurt timp de poliţişti FOTO Adevărul.ro

Un individ care a reacţionat extrem de violent în urma unei şicanări în trafic, agresând cu cu cuţitul un şofer, a fost trimis în judecată de procurorii nemţeni

Dosarul unei şicanări în trafic, care s-a soldat cu o victimă ajunsă la spital cu evisceraţie, a ajuns recent pe rolul magistraţilor de la Judecătoria Roman. 

Procurorii au finalizat urmărirea penală şi l-au inculpat pe agresor, Răzvan Stafie, de 30 de ani, din Gâdinţi, judeţul Neamţ, acesta fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. 

Urmează să se stabilească primul termen al procedurii de Cameră preliminară, una în care se verifică temeinicia dovezilor care au stat la baza întocmirii rechizitoriului.

Ulterior, înfăţişările vor deveni publice, se va continua cu audieri de martori, administrarea probelor şi pronunţarea unei sentinţe.

Incredibilul incident s-a întâmplat la 30 ianuarie 2022, oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală Ion Creangă fiind sesizaţi în jurul orei 02.30. Victimă a fost un şofer care circula pe o stradă din localitatea de domiciliu, care a fost agresat de un pasager aflat într-un alt autovehicul. 

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieşit că, în urma unei şicanări în trafic, un bărbat de 30 de ani, din Gâdinţi, pasager într-un autoturism, ar fi intrat în conflict cu un bărbat de 49 de ani, care se

deplasa cu autoturismul pe o stradă din localitatea Poienari, pe fondul căreia l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înţepător“, se arăta într-un comunicat al Poliţiei Neamţ. 

Persoana rănită a fost transportată la Spitalul Roman, diagnosticul fiind plagă înjunghiată cu evisceraţii. O intervenţie chirurgicală i-a salvat viaţa. 

La scurt timp de la agresiune, persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată şi condusă la sediul poliţiei, în vederea audierii. În baza probatoriului, bărbatul de 30 de ani a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. 

Procurorii au luat decizia de a-l prezenta în faţa magistraţilor de la Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă, dar decizia a fost arest la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile. Ulterior, măsura preventivă a fost prelungită. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Cauţiune-record stabilită în cazul unui escroc. Cu cât şi-a cumpărat libertatea

Investiţie clandestină în zeci de tone de tutun. Afaceriştii arestaţi vizau un profit de 2 milioane de euro

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite