Primarul Gheorghe Ştefan a fost atacat verbal de actori la Teatrul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Gheorghe Ştefan a fost luat la întrebări
de actori FOTO: Adevărul
Primarul Gheorghe Ştefan a fost luat la întrebări de actori FOTO: Adevărul

Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ a fost deschis pe 8 februarie la iniţiativa Primăriei Piatra Neamţ, pentru ca doritorii să vadă lucrările de modernizare.

Curioşii au avut ocazia să se întâlnească cu Gheorghe Ştefan, primarul oraşului Piatra Neamţ, Smaranda Gâlea, arhitectul lucrării de modernizare, Dan Popa, responsabilul cu implementarea proiectului şi actorii nemţeni. Vizitatorii au primit papuci de nailon pentru ca mocheta de pe jos să rămână curată.

Gheorghe Ştefan a fost atacat de actorii prezenţi la teatru. Unul dintre aceştia i-a spus primarului că nu a reuşit niciodată să intre la el, pentru că mereu are treabă pe teren. Primarul i-a sugerat acestuia să-l caute în zilele de audienţă, iar actorul i-a răspus că a făcut acest lucru, dar tot nu l-a găsit. Interesat de insistenţa bărbatului, Gheorghe Ştefan l-a întrebat pe acesta de la ce televiziune este şi a primit un răspuns ironic: „Nu sunt de la nicio televiziune, sunt actor, ar trebui să mai veniţi şi pe la teatru”. Un alt actor i-a sugerat primarului să vorbească mai frumos, ca în perioada campaniei electorale. Actorul Liviu Timus i-a spus edilului că proiectul mobilării teatrului nu are doritori pentru că toată lumea se fereşte de belele.

Dan Popa, responsabil cu implementarea proiectului, a vrut să convingă audienţa că acustica va fi mai bună în urma modernizării, că se vor monta panouri fonoabsorbante, dar asta după finalizarea lucrărilor şi după mobilarea teatrului.

Smaranda Gâlea, arhitectul lucrării şi-a exprimat sentimentele faţă de instituţie şi a precizat că munca poate fi apreciată abia la finalizarea lucrării. Ea nu a spus care este termenul de finalizare a lucrării.

Piatra Neamţ


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri