Premieră cinematografică la Piatra Neamţ. Film inspirat din cazuri reale despre drama tinerilor ce cad pradă viciilor şi teribilismului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură foto din trailerul filmului FOTO youtube.com
Captură foto din trailerul filmului FOTO youtube.com

Filmul „Capcana“, o producţie realizată în Piatra Neamţ cu actori din cadrul Asociaţiei „Tinerii de azi, generaţia de mâine“ va avea premiera vineri, 4 martie, la cinema Dacia.

Vineri, 4 martie, de la ora 18.00, va avea loc la Cinema Dacia premiera filmului „Capcana“, un proiect realizat în Piatra Neamţ de Asociaţia „Future“, în parteneriat cu „Asociaţia Tinerii de azi, generaţia de mâine“ Piatra Neamţ şi cu sprijinul primăriei locale.

„Filmul este inspirat din cazuri reale şi prezintă drama unor tineri ce cad pradă viciilor şi teribilismului. Personajele sunt interpretate de tinerii actori talentaţi din cadrul asociaţiei <Tinerii de azi, generaţia de mâine Piatra Neamţ>, coordonaţi de Cătălin Brahonschi, iniţiatorul acestui proiect. Filmul surprinde pericolele ce îi pândesc pe tinerii din ziua de azi, în special pe cei ce au o situaţie familială mai precară“, se arată în invitaţia organizatorilor. 

Filmările au fost realizate în diferite zone din municipiul Piatra Neamţ.  Regia şi scenariul aparţin lui Cătălin Iosub, iar imaginea poartă semnătura lui Ionuţ Lungu, videograf. În realizarea acestui proiect s-au implicat mai multe instituţii din oraş precum Inspectoratul Şcolar Judeţean, Spitalul Judeţean Neamţ, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Neamţ.  

Filmul va putea fi vizionat şi sâmbătă, 5 martie, tot de la ora 18.00. Intrarea la premieră se va face numai pe bază de invitaţie primită din partea organizatorilor, iar pentru 5 martie intrarea se va face cu bilete, ce pot fi achiziţionate de la casa de bilete a cinematografului.

Trailerul oficial al filmului "Capcana" sursa: youtube.com

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite