Piatra Neamţ: Ziua Internaţională a Copilului, sărbătorită în avans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştrandul Tineretului a fost transformat în teren de joacă de micuţii care s-au înscris astăzi la competiţiile organizate de autorităţile locale pentru a sărbători Ziua Internaţională a Copilului.

Startul distracţiei a fost dat la ora 10.30, când membrii Palatului Copiilor din Piatra Neamţ le-au propus celor mici să participe la o serie de competiţii sportiv - distractive. O oră mai târziu, Asociaţia Naţională a Psihologilor de Familie din România i-a jurizat pe copii la concursul de desene pe asfalt, iar Asociaţia „Aquilla" i-a îndemnat pe micuţi să-şi demonstreze talentul de mici pictori la proba de desene pe hârtie. „Am venit să desenez pentru că-mi place. E frumos aici că sunt mulţi copii şi ne distrăm. Vrea să câştig un premiu când se termină şi de aia desenez un om", a spus încântat Cristian Gâtlan (6 ani).

image

Intervalul orar 12.00 - 15.30 a fost rezervat celei de-a patra ediţii a Festivalului Voci de Copil, organizat de Primăria Piatra Neamţ, unde micii artişti ai oraşului au avut ocazia de a urca pe scenă şi de a impresiona publicul cu talentul lor. Nici poliţiştii nemţeni nu i-au uitat pe copii, pregătindu-le o demonstraţie de dresaj canin, dar şi un concurs de întrebări pe teme rutiere.

image

Cei care nu au vrut să participe la competiţiile pregătite special pentru ei s-au putut juca în voie în ştrand, profitând şi de toboganele gonflabile puse la dispoziţie de organizatori.

image

Distracţia s-a încheiat după ora 16.00, cu înmânarea cadourilor către participanţi şi cu tortul aniversar oferit de Primăria Piatra Neamţ tuturor celor care care au sărbătorit Ziua Internaţională a Copilului în Ştrandul Tineretului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite