Piatra Neamț: Stranierii au cotropit Ștrandul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ora 17.00, pietrenii sosiți în zona bazinelor, au așteptat câte 20 de minute pentru a găsi un șezlong liber.

Deși avertizarea de cod galben a făcut ca orașul să se acopere de nori, pietrenii toropiți de căldură nu au rezistat tentației de a se bălăci în ștrandul municipal. Cei sosiți la bazine au fost însă indignați de faptul că plăteau bilet, deși nu aveau șezlong.

Stau de 15 minute să caut un șezlong liber. Este plin ochi aici și cu toate astea, cei de la poartă continuă să taie bilete. Nu este normal, dar nimeni nu ia atitudine", a spus Ioana Baghiu, o ieșeancă sosită în vizită la Piatra Neamț.

Reprezentanții complexului se scuză și spun că nu pot monitoriza situația. Accesul nu se face electronic, așa că în zilele călduroase există toate șansele de a vă petrece timpul lângă bazine.

Nu este corect. Eu am vrut să îmi dea banii înapoi, dar au zis ca odată ce am intrat, nu pot să îmi returneze banii de bilet", a completat Bogdan Jipa, un alt pietrean nemulțumit.

Majoritatea celor sosiți astăzi în complexul municipal sunt din rândurile nemțenilor întorși în concediu din străinătate. „Am ajuns aseară din Spania și nu fusesm deloc în ștrand. Este foarte frumos, doar că e prea aglomerat. Poate o să se găsească o soluție și la asta”, a adăugat Bianca Fodor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite