Piatra Neamţ: Expoziţia de reptile de la Muzeul de Ştiinţe Naturale îşi prelungeşte prezenţa cu încă două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele circa 70 de exponate, printre care cei mai veninoşi şerpi din lume, pot fi văzute până pe 15 martie.

Succesul de public pe care l-a avut Expoziţia de reptile de la Muzeul de Ştiinţe Naturale a determinat organizatorii să o menţină încă două săptămâni la Piatra Neamţ.

Citeşte şi:
Piatra Neamţ: Expoziţie de reptile la Muzeul de Ştiinţe Naturale (Galerie foto)

Programată iniţial până pe 27 februarie, aceasta va mai putea fi vizitată până pe 15 martie. „Am avut foarte mulţi vizitatori, mai ales elevi veniţi cu clasa, dar şi copii aduşi de părinţi, şi am decis să o menţinem până la mijlocul lunii martie“, a precizat muzeografa Ionela Alexa Boboc.

Colecţia este proprietatea lui Florin Sârbu din Bucureşti şi include exemplare de şerpi precum taipanul australian, mamba neagră şi verde, cobra egipteană, vipera uriaşă africană sau şerpi cu clopoţe, dar şi şopârle cum ar fi varanul, tegu, geko sau iguana..

Expoziţia poate fi văzută şi în acest sfârşit de săptămână. „Aşteptăm vizitatorii zilic, între orele 9.00-17.00, cu excepţia zilei de luni, când muzeul este închis. Preţul unui bilet este de trei lei pentru copii, elevi şi studenţi şi de cinci lei pentru adulţi“, a mai precizat muzeografa Boboc.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite