O copilă de 12 ani din Neamţ a fost violată de un cioban. Minora a fost siluită de faţă cu sora ei mai mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora a fost violată de faţă cu sora ei FOTO arhiva Adevărul
Minora a fost violată de faţă cu sora ei FOTO arhiva Adevărul

Ionuţ Vlad Muraru, un adolescent în vârstă de 16 ani, din comuna Tupilaţi, a violat o fetiţă de 12 ani care tocmai se întorsese de la şcoală.

Grozăvia s-a petrecut marţi, 12 noiembrie, în locuinţa fetei de 12 ani din comuna Tupilaţi. După ce a revenit de la şcoală, minora s-a trezit în casă cu Ionuţ Vlad Muraru. Individul, în vârstă de 16 ani, locuieşte în vecinătate şi lucrează la o stână din Tupilaţi. Acesta se pare că ştia că părinţii fetei sunt plecaţi din localitate cu treburi.

Ionuţ Vlad Muraru a intrat cu forţa în camera unde se refugiaseră minora şi sora ei mai mică, în vârstă de 8 ani. După ce a bătut-o şi a dezbrăcat-o, tânărul a violat-o pe fata de 12 ani, sub ochii îngroziţi ai surorii sale.

Înainte de a fugi din locuinţă, violatorul a ameninţat-o cu moartea dacă va povesti cuiva ce s-a întâmplat. Minora le-a spus însă părinţilor care au anunţat poliţia. Muraru a fost prins a doua zi dimineaţă, iar la audieri acesta şi-a recunoscut faptele. 

Magistraţii Tribunalului Neamţ au decis joi arestarea preventivă a lui Ionuţ Vlad Muraru pentru 19 zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. Dacă va fi găsit vinovat pentru comiterea infracţiunii, acesta riscă o pedeapsă cuprinsă între 15 şi 20 de ani de puşcărie. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite