Neamţ: Un ieşean golea aparatele de jocuri mecanice cu o bancnotă de un leu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bancnota de 100 de lei era înlocuită în aparat cu una de 1 leu
Bancnota de 100 de lei era înlocuită în aparat cu una de 1 leu

Până să fie prins, tânărul a aplicat „reţeta" de păcălit aparate mecanice în sălile de jocuri din Roman şi Iaşi

Ionuţ M., de 20 de ani, din comuna ieşeană Vânători, este cercetat pentru înşelăciune şi folosire într-o sală de jocuri a unui dispozitiv menit să dea peste cap sistemul de câştig a aparatelor mecanice.

Tânărul folosea un dispozitiv cu ajutorul căruia introducea mai întâi o bancnotă de 100 de lei. Aparatul înregistra creditul aferent sumei de 100 de lei, apoi scotea bancnota şi introducea în aparat o bancnotă de un leu.

În acest mod juca până obţinea suma pe care şi-o propunea, după care solicita operatorului de la sala de joc plata sumei afişate de aparat drept premiu", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Marţi, 9 martie, poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor Roman l-au prins în flagrant pe tânărul care era însoţit de M. Marius, de 20 de ani, din municipiul Vaslui. Acesta crea un paravan astfel încât M. Ionuţ să nu fie observat în timp ce utiliza dispozitivul.

Poliţiştii au stabilit că suspectul a procedat în acest mod la mai multe săli de joc din Roman şi Iaşi. În urmă cu o săptămână a acţionat, cu respectivul dispozitiv, la aceeaşi sală de jocuri din Roman, de unde a încasat suma de 1.850 de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de înşelăciune şi folosire într-o sală de jocuri a unui dispozitiv prin a cărui utilizare sunt alterate elementele de şansă şi metodele de selecţie prin care se modifică rezultatul jocului, suma, sau frecvenţa plăţii.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite